18 Temmuz 2012 Çarşamba

Popüler 3D Online Oyunlar



Gün geçtikçe oyun üreticileri tarafından yeni 3D Online Oyunlar üretiliyor. Bu online oyunlar arasında 3d savaş oyunları, 3d araba oyunları vb. bir çok 3d oyun bulunuyor. Üreticiler tarafından üretilen bu 3d online oyunları dünyadaki bir çok farklı dilde 3d oyun sitesi ekliyor. Türkiye'de 3d online oyunlar ile ilgili tanıtım yapan 3donlineoyunlar.org sitesinin son zamanlarda incelediği popüler 3d online oyunları sizler için derledik.





3D Kızıl Ordu

Rus kızıl ordusunu bilirsiniz dünyada yenilmezliği ve savaşçılığı ile bilinen büyük bir ordudur. Bu ordudan esinlenerek üretilen bir 3d online oyun olan 3D Kızıl Ordu oyunu Türkiye'de ilk kez 3D Oyuncu tarafından yayınlanmıştır. Oyunda mavi ve kırmızı ekip olmak üzere iki takım arasında yapılan online bir savaş söz konusudur.

3D Online Araba Savaşı

3 Boyutlu oyunlar arasında en sevilen oyun kategorisi kuşkusuz 3D Araba Oyunları veya 3D Savaş Oyunları'dır. Birde bu oyunlar online oyun olduğunda tam anlamıyla tadından yenmez bir hal alıyorlar. 3D Online Araba savaşı tam olarak anlattığımız türden bir oyun. Diğer insanlar ile arabalar vasıtasıyla online olarak savaşıyor ve yarışıyorsunuz. 

3D Counter Strike Online

Online oyunlar diyince akla şüphesiz akla gelen ilk oyunlardan biri Counter Strike. 3D Oyun yapımcıları sayesinde bilgisayarımıza hiç indirmeden oynayabileceğimiz bir Online Counter Strike oyunu mevcut. Bu counter strike oyununun orjinal bilgisayara kurduğumuz oyundan neredeyse hiç bir farkı bulunmamakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder